gostek_

View this character
|
Wysłany: 15 11 2005, 9:51 Temat postu:
|
 |
|
"It_doesnt_matter"- jest świetny!
"The_Rain" jest też bardzo dobry! Nie wiem czy podziałała na mnie muzyka, czy pokazane urywki ale naprawde kawał dobrego filmu!
Powtarzające się kawałki, są w filmikach których np w jednym jest muzyka powiedzmy weselasza a w drugim muzyka mająca zupełnie inny ton. Jeden filmik z tymi urywkami ma muzyczkę taką bo płaczu a drugi film z tymi samymi urywkami ma muzyczke do innych emocji- to tak obrazowo określone. Np ta scena z aniołami, te same uchwyty twarzy itd Przez to wyszła kiszka...sorki za szczerość.
W "niech żyje bal" Przy refrenie, który niby jest jednocześnie smutny i melancholijny a z drugiej strony potrafi ponieść- w tym miejscu spodziewałem się czegoś niesamowitego, że aż ciarki przejda przez plecy...
"Show_Must_Go_On" ech no sorki ale też mi nie podeszło. Dobrym pomysłem było dodanie czarno-białych urywków ale to za mało. Pasowałoby bardziej do tej muzyki; Xena w Grecji na jakiejś równinie walczy samotnie, pada deszcz, krople spływają jej po policzku itd. Lub jeszcze dodać moment w którym Gabriela rodziła a Xena broniła ją nie wachając się poświęcić swojego życia. To są elementy porywające...To ostatnie pasowałoby jak ulał do piosenki i dało do myślenia. A tu zastosowano cały mixer różnych ujęć...
Od filmu zaopatrzonego w "All by my selfe" też oczekiwałem czegoś więcej...
sorki stary za te opinie ale to poprostu rzecz gustu, pod mój nie podeszło ale to nie znaczy że filmiki są małociekawe
_________________ Nie pytajcie mnie o kung-fu.
Ja juz nie ucze _________________
|
|