| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
dewi Gość
|
Wysłany: 05 04 2006, 20:25 Temat postu: Wybrane Xenowe klipy/ warto zobaczyć
|
 |
|
Moze tutaj bedziemy wrzucac linki do klipow i innych rzeczy, ktore uznamy za warte obejrzenia.
Na poczatek chcialabym polecic produkcje pani, ktora sie awanturowala, slusznie chyba, o prawa autorskie swojego klipu. Drugi jej filmik jest swietny, niezly montaz, pomysl i nawet podklad muzyczny. Oto plik:
http://wendy.auspix.net/videos/DeliverWeb.wmv
Autorka jest Wendy Wood
A tu fajny klip z Lucy w roli glownej:
http://www.ausxip.com/multimedia/musicvideos/cindyt/heartattack-wmv.zip
Milego ogladania
|
 |
|
|
 |
gostek_

View this character
|
Wysłany: 05 04 2006, 22:14 Temat postu:
|
 |
|
hm, co mógłbym dodać...bardzo ciekawy klip. Mimo że za piosenkarką nie przepadam to w żaden sposób nie psuje filmiku. Naprawdę świetny. Xena - "Music Video (Celine Dion)" Link- wkrótce
Niestety muszę zminić nazwę tematu z "Warto zobaczyc" na inny, bo w żaden sposób ta nazwa nie odzwierciedla swojej zawartości.
_________________ Nie pytajcie mnie o kung-fu.
Ja juz nie ucze _________________
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
tyrella

View this character
|
Wysłany: 06 04 2006, 14:05 Temat postu:
|
 |
|
| Cytat: | | Naprawdę świetny. Xena - "Music Video (Celine Dion)" Link- wkrótce |
Ten do utworu Celine Dion - If that's what it takes? Jeśli ten, to...
http://s000.wyslijto.pl/index.php?file_id=47508366372542790129&act=&gk=hyip
Wrzuciłam go na wyslijto.pl ;] Klikamy w link, a później w "ściągnij". No i tyle
Mam tych klipów jeszcze troche, do różnych utworów ;p np. do:
Tom Jones "She's a lady",
Celine Dion [czyli ten wyżej],
Bette Midler "My one true friend" "My life",
The Pretenders "I'll stand by you",
Amanda Marshall "Best of me",
Neil Sedaka "Calendar Girl",
Trisha Yearwood "How do I live [without you]",
Edwin McCain "I could not ask for more" [ten mi się bardzo podoba klip oczywiście],
Faith Hill "There you'll be"
Miałam tego więcej, ale się gdzieś zagubiło ;(
Jak ktoś chce to mogę któryś wpakowac na wyslijto 
_________________ Practice makes perfect [; _________________
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Aga

|
Wysłany: 06 04 2006, 18:58 Temat postu:
|
 |
|
Hehe, tyrella to Tobie i tak więcej się pozostawało niż mi. Moje pościągane kiedyś tam klipy przepadły jak kamień w wodę i też nie pozostało mi ich niestety wiele. Oczywiście, ja bardzo chętnie poproszę o klip Bette Midler "My one true friend" "My life", bo tego w ogóle nie kojarzę i raczej tego nie mialam. Tak więc przy odrobinie wolnego czasu możesz to wpakować na wyslijto. Wcale się nie pogniewam, a nawet będę bardzo wdzięczna, hehehe... Z góry wielkie dzięki.
PS. Dewi, filmiki są świetne. Wszystko fajowo zrobione i dopasowane. SUPER
_________________ Wojna mym żywiołem,
Wojownicy bez dusz na me rozkazy. _________________
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
gostek_

View this character
|
Wysłany: 06 04 2006, 21:18 Temat postu:
|
 |
|
Oj szkoda że wcześniej nie zajrzałem bo gdybym wiedział że Tyrella dała linka to nie musiałbym zostawiać kompa z uploadem na 7 godzin
Ten sam filmik w formacie rmvb
www.e-gosciniec.net/download/Xena_Music_Video_Celine_Dion.rmvb
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
tyrella

View this character
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
R Gość
|
Wysłany: 06 04 2006, 23:06 Temat postu:
|
 |
|
| tyrella napisał: |
The Pretenders "I'll stand by you", |
Kurcze, przy tym to ja zawsze rycze... Jak Xene kocham
I te obrazki i ta muzyka, cos takiego mi robia, ze smutnooo strasznie. Jeden z moim ulubionych klipow od czasu jak go zobaczylam pierwszy raz, czyli jakies 6 lat temu.
| Cytat: | Miałam tego więcej, ale się gdzieś zagubiło ;(
Jak ktoś chce to mogę któryś wpakowac na wyslijto  |
Ja ich mam 6 plyt CD. Czesci juz oczywiscie nie kojarze, nawet te linki mi niewiele mowia. Ludzie produkowali tego na kopy. Powbijaly mi sie w pamiec wlasnie te jedne zp ierwszych, ktore widzialam. W tym Too sexy
I jeszcze uwielbiam ten do tej piosenki Kiss me (Swing, swing...) oraz Bitch i Rain falling on my head z Calli
Lata temu polscy xenites urzadzali nawet glosowania na listy przebojow oraz pisali krotkie reviewy co, kto, jak i czemu nam sie dany klip podoba i warto go sciagnac. A bylo to w czasach, kiedy bylismy szarymi modemowcami, wiec chyba mozecie sobie wyobrazic sklale takiego fanowskiego poswiecenia dla swojej pasji
Inna historia to konkursy na najfajniejszy klip polskiej produkcji.
|
 |
dewi Gość
|
Wysłany: 25 04 2006, 21:36 Temat postu:
|
 |
|
Proponuje klip ktory mnie rozbawil, a wlasciwie to utwor muzyczny uzyty jako podklad
http://www.opencloset.de/clips/wmvclips/Xena_catsduet_wmv1.wmv
Oto opis jaki podala autorka:"Cats' Duet - Don't they behave like cats? They jump and climb, they creep and weasel, they clean themselves and each other. They like fish and they like teasing each other, and they used to sleep like spoons."
Dla majacych troche czasu polecam pozostale produkcje z tej strony.
|
 |
gostek_

View this character
|
Wysłany: 26 04 2006, 17:39 Temat postu:
|
 |
|
Bardzo dobre. Chociaż w momencie w którym się "biły/szturchały", to bardziej jak nadęte/naburmuszone kury heh ale i tak wyszło świetnie 
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
dewi Gość
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
gostek_

View this character
|
Wysłany: 03 05 2006, 3:05 Temat postu:
|
 |
|
Po 10 minutach wczytywania strony dałem sobie spokój. Zobaczyłem tylko czarną czupryne ale jakoś z Xeną mi się nie skojarzyło. Więcej zobaczyć nie jestem w stanie bo...wiadomo- net made in rumun.
Mógłby ktoś zalinkować do downloadu?
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
dewi Gość
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
R Gość
|
Wysłany: 03 05 2006, 11:54 Temat postu:
|
 |
|
Dewi widze, ze odkrylas rozkosze youtube oraz roznych szemranych programikow do omijania praworzadnosci
Gostek wchodzisz na strone i musisz poczekac az zaladuje ci sie CALY film (szary pasek). Najlepiej zrobic pauze i poczekac. Odtwarzanie jenoczesnie ze sciaganiem moze zaowocowac zwykle tym, ze pasek odtwarzania bedzie szybszy niz pasek ladowania i film bedzie mial zabie skoki. No i oczywiscie jest to odtwarzanie online.
Nie wiem czy nie musisz tez miec zainstalowanych jakis dodatkowych skryptow do przegladarki, zeby to sie dobrze odtwarzalo, bo w koncu to jest chyba oparte na javie.
Filmik jakosci strasznej i wizualnie i dzwiekowo, ale dobre i to. Dzieki Dewi. Moze sie jednak skusze i kupie sobie to ich dvd z tym.
Heh, he, no tak konwentow xenowych nie ma co nawet porownywac z jakimkolwiek innym. Nasze Panie to potrafia publicznosci zapewnic emocje i entre. JC moze sie przy nich schowac na trwajacym od dzis spedzie w HK.
Wlasnie sobie wyobrazilam co by bylo jakby polaczono oba konwenty z hardkorowymi xenowcami, hehe, dzekowcy odpadliby w przedbiegach.
A swoja droga co one obie tam robily w tym ciasnym torcie? 
|
 |
dewi Gość
|
Wysłany: 03 05 2006, 19:19 Temat postu:
|
 |
|
| R napisał: | Dewi widze, ze odkrylas rozkosze youtube oraz roznych szemranych programikow do omijania praworzadnosci
|
Ludzie wrzucaja tam pliki by je ktos obejrzal, wiec co za roznica czy obejrze z dysku i naciesze oko czy online. Przy czym strumieniowo ostatnio nie laduja mi sie cale widea i odswiezanie tez nic nie daje, nie wspomne juz o cierpliwosci( innych stron w tym czasie nie mozna ogladac)
Jesli chodzi o to co robily w torcie, oprocz tego co kazdy subtekstowiec sobie moze wyobrazic, to podobno bylo slychac tuz przed poczatkiem sceniczne szepty.
Wg relacji KT: "Then we heard a
few muffled bumps and a little whispered, "Renee-keep going".
|
 |
dewi_ Gość
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
 |
|